Toiletslavens besøg

 

Hej kære madame Helene,

 

Hvor var det dog dejligt at blive inviteret indenfor i dit og din slaves live-show univers forleden onsdag eftermiddag. Jeg har nu set din web-site, som slår alt hvad der ellers findes. Stor kompliment.

 

Hvis jeg havde vidst at jeg kunne have slikket din slaves sperm fra din våde herskerinde kusse, havde jeg gerne gjort det. Jeg havde sat næsen op efter en god gang toiletsex, men som nu nød pikspillet,og nød at kunne aflevere min ladning i din slaves røvfisse.

 

Filmen hvor man ser dig skide bagfra og hvor du smører herskerindelort på din støvlehæl og din fodsål, og gør den lækrestøvle klar til ydmyg slave slikning er bare så fræk og lækker. Jeg nød mødet med dig i fulde drag, og liderligheden i dine øjne ove rden hårde behandling du gav din slave tændte mig meget.


Brown_2

 

 

Du skal blot sige til mig hvad du synes jeg som en rigtig pervers toiletslave skal gøre for dig. Jeg vil gerne være sikker på at det jeg gør, VIRKELIG tænder dig.

 

Jeg hører meget gerne hvad du har lyst til at gøre med mig, og såkommer jeg selvfølgelig med forslag om vores næste møde i god tid,så du vil kunne have samlet godt med lort sammen så du kan skide og pisse på mig som det passer dig.

 

Hvornår på dagen er det iøvrigt bedst ?

 

Jeg vil gerne være afhængig af det dit herskerinde røvhul og din

kusse kan tilbyde, og af vores møder.

 

Jeg tror du er den dejlige,

perverse herskerinde jeg har savnet i alle årene.

 

Ydmygst fra

Toilet-slaven

 

 

 

 

This website is for adults only. You are responsible for legailty of viewing in your country.

Copyright 2018  Madame Helene - MHB Productions, Copenhagen, Denmark - All Rights Reserved.