Til helbredsundersøgelse

 

Jeg er en mandlig “patient” i 40’erne. Jeg tænder på at blive undersøgt af kvindelige læger/sygeplejesker i hvid kittel.

 

Jeg vil fortælle om et fedt besøg hos Madame Helene, hvor jeg blev grundigt undersøgt fra top til tå.

 

Efter en kort snak og afleveret mit skema over hvad der skulle undersøges, skulle jeg tage et bad og gå på toilettet. Det var lækkert med et bad med tanke på hvad der skulle ske. Helt afklædt, spændt og med stiv pik gik jeg ind i undersøgelsesrummet, hvor Madame Helen ventede i hvid sygeplejeuniform. Der var en hospitalsseng, et gynækologileje, en reol med udstyr. Handsker, termometer og spekulum var fundet frem. Fik udleveret hospitalsskjorte, men jeg foretrak min egen – en lækker khaki-farvet amerikansk unifomskjorte.

 

Først målte hun min højde og vægt, kiggede i halsen, lyttede til hjerte og lunger og følte på min krop.

 

“Så må du læg dig op på lejet” Jeg knappede skjorten og lagde mig op på ryggen og benene op på stativet – uhh jeg kunne allerede fornemme hvad der skulle ske. Der var spejle i loftet, så jeg kunne se mig selv i ydmyg stilling i min fedeste skjorte. Hun trak op i skjorten for at undersøge mig på maven, og jeg fik også taget mit blodtryk.

 

“Så skal vi ha’ taget din temperatur". Helene tog gummihandsker på, tog fat i termometeret og stak det op i enden på mig. En rigtig pirrende, fed fornemmelse. “Lækkert at få taget temperatur af en sygeplejeske”, sagde jeg til Helene. Efter 2 min trak hun det ud og aflæste min temperetur. Den var okay.

 

Derpå påførte hun fingrene noget eksplorationscrème, førte 2 fingre op i min endetarm og undersøgte mig grundigt. “Wuaow, det er så kanon-fedt det her” udbrød jeg, mens hun roterede fingrene rundt. Hun gav mig prostata-massage, befølte mit G-punkt, og udblokkede min endetarm med fingrene. Så stak hun den 3. finger ind – nu begyndte det at stramme. Kunne rigtig mærke hvordan hun udvidede min tarmåbning “Mega-fed undersøgelse”. Helene trak fingrene ud – gad vide om ikke min anus var et åbent hul!

 

Så tog Helene fat i spekulumet og førte det forsigtigt op i endetarmen på mig og drejede på skruen. Det gav et sug gennem min krop – det var bare SÅ fedt. “Så strammer jeg skruen yderligere”, og det gjorde Helene. Med en finger kunne kun direkte beføle min prostata og der bagved mit G-punkt. Jeg kunne mærke at hun havde fingeren deroppe via det åbne hul og DET var mega-fedt. Min pik var helt stiv. Til sidst tog hun en vattot på en klemme og med den pirrede mig på G-punktet oppe i endetarmen, og så fik jeg udløsning så det sprøjtede. Det gav et kæmpe sug i hele kroppen – og det var bare SÅ fedt. “Wuaow!”

 

Helene trak spekulumet ud af endetarmen. “Så er vi færdig, du må tage tøjet på igen.”

 

En undersøgelse, som man kan leve på længe – bedre end at gå til lægen!

 

Hilsen

 

Den Ydmyge Patient

 

 

 

 

This website is for adults only. You are responsible for legailty of viewing in your country.

Copyright 2018  Madame Helene - MHB Productions, Copenhagen, Denmark - All Rights Reserved.

Cron Job Starts